Saturday, June 25, 2011

A DAY at MIRI

keputusan untuk ke MIRI nie dilakukan secara tegesa-gesa !
setelah diambil kira masa perjalanan yang memakan masa selama 4 jam, minie pun amek keputusan drastik untuk ke MIRI pada malam hari jumaat lepas..
selepas survey tiket bas, ade jugak satu bas ke MIRI pada jam 9 MALAM !
jadi MINIE + SYIKEEN dengan cepat2 balek ke UPMKB untuk mengambil beg..
around 1 PAGI, sampai la di MIRI..dan kami disambut oleh abang saudara minie, ABG LAN !
lepas tu, supper di MCD ! yeay ! excited gile..biase le setelah lame tak dapat makan MCD..
the next day, breakfast kat rumah MAK NGAH and terus ke KEDAI MOTOR untuk beli motor la..
itulah tujuan sebenar minie ke MIRI..untuk selesaikan hal berkaitan dengan motor..
then, weols ke SECRET RECIPE ! ni pun tak ade di bintulu ye..
lepastu, kami berjimba + mencuci mata di BINTANG MEGAMALL !
pukul 3, sudah kena pulang ke BINTULU sebab ade kelas pukul 7.30.






NOTA CINTA : You should save the best part of yourself for the person who deserves you.

-jalan-jalan-

6 comments:

ninie_azriena said...

nak ole2 miri :)

Cik Minie said...

ninie : alorh..minie x sempat nak bershopping kat miri la..so sorry..

alyaa zakuan said...

syg, nnt nak jadi minah rempit dlm kwsn campus ke? fuyoooooo. *tabik*

Cik Minie said...

alyaa syg : mne de rempit le syg..hehehe..bwak pun pelan gle la..=)

Sirin Zailani said...

TAGGED! :D
http://thesirinzailanichronicles.blogspot.com/2011/06/photogenic-pets-contest.html

Cik Minie said...

sirin : tQ coz tag ! ^_^