Sunday, June 5, 2011

Kalau Saya Dapat RM300 !

tertinggal pulak KALAU SAYA DAPAT RM300 ! hehehhe..
tQ so much pade CIK NABILAH coz sudi tag minie dalam contest !



Kenapa saya mahu RM300 ?
waa..RM300 ialah satu nilai yang banyakkan..sekarang duit ialah satu keperluan dalam hidup..siape yang xnak duit kan ? minie pun mesti le nak..but minie join contest ni bukan sebab nak duit je..just nak join..back to the point,well kenapa minie nak RM300 ? duit tu boleh tampung flight tiket minie ke sarawak,kerana memandangkan minie menyambung belajar kat sane..duit tu pun minie boleh gunekan tuk proses pembelajaran minie kat sne..dan minie akan berikan sedikit kepada keluarga minie..dan insyallah,minie akn dermakan sedikit lagi..jikalau minie x berjaya dapat duit tu pun tidak mengapa..pasti ade yang lebih memerlukannya dari minie kan..

Tag orang : 
- tiefazatie


NOTA CINTA : AA,NS tetap sayang awak selamanya, one and only !

-contest-

2 comments:

SafSafRaRa said...

hi minie.. terima kasih sbb sudi join contest ni =D

Cik Minie said...

safra : hyep ! ur welcome..=)