Wednesday, August 17, 2011

List KAD RAYA !

okey..
bagi memudahkan & supaya tidak tertinggal sesiape..
ini yang list sesiape yang sudi menerima KAD RAYA yang tak seberapa dari minie..
sape-sape yang nak KAD RAYA dari minie still boleh lagi..just KOMEN ENTRY ni or BAGITAU KAT FB MINIE yea..

1.Ros Anisza
2. Syahirah Sabri
3. Alia Syuhada
4. Nurul Aqilah
5. Mohd Izahar
6. Lynda
7. Nurhafizah Madani
8. Tieka Ika
9. Lisa Min
10. Mohammad Anuar
11. Mohd Saiful Ridzuan
12. Admiral Hafiz
13. Nor Adila
14. Muhammad Safwan
15. Sirin
16. Nurul Asyikin
17. Nabila
18. Muhd Fadil
19. Adzam
20. Fikri Hashim
21. Faizal Harnis
22. Arief Hilmi
23. Freddie Aziz
24. Asiah Najihah
25. Safira Mahdi
26. Muhd Izzul Amir
27. Nyze (Niza)

p/s : kad raye nie half bukan handmade + sorry la kalau kad raya nie tak seberapa.
NOTA CINTA : When we're together or when we're apart, you're first in my thoughts and first in my heart.

-kad raya-

11 comments:

Ros Anisza said...

nama ros atas sekali... :)

Minie Mickey said...

ros anisza : hehehehe..^_^

ety said...

Saya nak gaks !!!! ni nak bgitaw minie yang sye nak sgt !!!!

Muhd Fadil said...

untok abang takde ?? sentap ah camni...

Minie Mickey said...

ety : boleh je..bagi alamat & name yea..

fadil : ade je..tapi nak alamat lorh..minie xde alamat abang..^_^

ciktiqz said...

Nak jugak nak jugak nak jugak! hihi, tak malu *blushing*

Minie Mickey said...

ciktiqz : boleh je..nak alamat & name ek..^_^

EKIN said...

ekin no.16.. yeay! nati sampai . ekin bagitau.. tQ~

Minie Mickey said...

ekin : heheheh..okie..kalo da smpai bgi tau yea dear..=)

ciktiqz said...

Alamak, dah terlambat. takpelaa Minie, hihi.

Minie Mickey said...

ciktiqz : hehehhe..sorry yea dear..next year ek ! ^_^