Thursday, December 25, 2014

London Trip 2 : Mill Hill East Station

Next day, kitaorang start the day early.
Disebabkan excited nak tengok neighborhood kat LONDON ni, so mama decides to walk all the way to MILL HILL EAST STATION, which is the subway station yang paling dekat ngn tempat tinggal kitaorang..
Actually few steps away, dah ade bus stop to the subway station..convenient sangat kan !
But we decide to walk all the way..
In the end sampai sana, semua kepenatan. Memang lepasni, naik bas je le.
One thing I like about here in LONDON, is the public transport yang super efficient ! On time and senang sangat to access to almost everywhere in LONDON.
Since kitaorang ni banyak tempat nak berjalan, so public transport especially trains & buses adalah medium transport yang terbaik and murah !
Sepanjang out stay here in LONDON, our family friend suggest tuk guna OYSTER CARD. OYSTER CARD ni almost the same functionnye macam TOUCH N GO.
But using OYSTER CARD ni lebih jimat la compared to beli tiket from one station to the next.
Fot today, we decide to go to TRAFALGAR SQUARE, BUCKINGHAM PALACE, BIG BEN, LONDON SEALIFE AQUARIUM !
Nanti minie akn story each places in coming entry yea.



NOTA CINTA : Merry Christmas to everyone who celebrates it ! :)

2 comments:

cik karmila said...

happy holidayyy...singgah sini..

Minie Mickey said...

cik karmila : thanx dear :)