Saturday, June 12, 2010

TAG CONTEST 'anda PHOTOGENIC' from FIDA

terms and condition:
1.terbuka kepada semua peringkat umur.

2.gambar anda hendaklah gambar anda seorang ! jika anda bersama-sama yang lain saye REJECT, :p

3.gambar anda mestilah sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn 'umph~'nya .., tidak kisah ia beredit atau tidak" yg penting 'umph~'nya
4.hanya sekeping gmabar sahaja d benarkn maaf jika boyfiee anda mahu join,tunggu next contest yeah .. :)

5.mestilah menjadi follower saya 'mia farrow's'

6.sediakn entry khas untuk contest ini dan tag minimum 3org . [org2 yang d tag mesti mereka tahu .

7.sila letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda :)
anda boleh pilih yang mana satu

8. tarikh tutup contest ini ialah 15 JULAI 2010, bile dah tamat contest,pemenang nya hanya akan dipilih seramai 10 orang, jadi anda buatlah yang tercantik, terbaik, dan terhebat ^^ 
dan saye akn announce kn ape hadiahnyer..jengjengjeng~!! mari akak abg adik ibu bapa join contest saya!

ini adalah contoh  gambar yg kononyer photogenic XD .. alahai~ xkot . ini  hanya sekadar EXAMPLE ok . [letakkn pics ini skale dlm entry anda]
anda explain ape yang menarik dlm picture anda dan part manakah yang anda paling suka dalam picture anda ..  seperti contoh senyuman anda , mata yang hot atau apa-apa saja , make sure ia berkenaan dgn pics anda ok ?? :)

sesiapa yg telah mengikuti contest saye,silalah tinggalkn link dan nama anda d comment untuk entry ini ataupun d kotak di contest feedback XD..

ini gambar yang minie pertaruhkan utk contest photogenic nie..
photogenic ke?hehehe..;)

...
....
....


part mane yang saye paling suke dalam pic saye?
maybe my smile & my tahi lalat..my smile just nice..about my tahi lalat,one in a million..ye ke?mst ad org len pun yg ad tahi lalat kt mke kan..ni perasan kes..hahha..anda rse sy ni melayu or len2?kalo mix,mix ap?sape pndai,teka le..heheh..papepn,i just luv this pic !

saya tag 3 orang :
  •  nadya nordin
  • mier 99
  • nurainhasan
-done-

8 comments:

Nurain Hasan said...

alahai.sy xfotogenik la.if fotogedik tu ye la kowt
hehe
nway tengs tag me!
:)

Cik Minie said...

nurain hasan : heeheh..ur welcome..;)

YUYU mier said...

temkiu tag kiter...:D
anyway,frst tym join c0ntest gini..xD

mrs.JamaL said...

nak try join la walau dah tua..boleh???

Cik Minie said...

yuyu mier : ur welcome dear..;)

Cik Minie said...

mrs jamal : blh je..;)

faye said...

blogwalking................

Cik Minie said...

faye : blogwalking back..;)