Sunday, December 19, 2010

Favourite Photo Contest


Full Name :
Nur Syamini binti Mohamad Zulkifli Manisegaran

Nick Name : 
Minie

Date/Place of Birth : 
16 March 1992 - Ipoh

Blog Title :
Cerita Seorang Gadis Versi Minie

Blog URL :
http://hilary3music.blogspot.com/

Favourite Photo :

Tell us the story behind this photo :
gambar nie diambil mse National Horse Show 2010 kat Perak baru-baru nie..name kude nie Shadow..cantikkan die ? he is my champion walaupun ramai yang cakap die nie kurang ajar sikit kalo ditengok dari matenya..selama minie bergelar penunggang kuda,kalo minie ke mana-mane pertandingan,minie pasti akn menunggang Shadow..dan minie pasti akan mendapat tempat yang bagus dalam pertandingan tersebut..minie penah mendapat tempat pertama semasa memasuki 1 pertandingan dengan menggunakan Shadow ! gambar ni menunjukkan betapa rindunya minie pade Shadow setelah hampir setahun tidak bertemu..tapi Shadow masih mengenali bau minie..!dengan Shadow juge,minie banyak berkongsi saat suka & duka minie..walaupun Shadow x dpat berkata-kata,namun die seolah-olah memahami perasaan minie dengan pergerakannya !

To owner blog, Ardilla :
sape yang x nak menang pertandingan kan ? tapi kalah dan menang adat pertandingan..minie gembira sebab dapat berkongsi mengenai satu-satunya minat minie iaitu menunggang kuda..hanya Tuhan saja yang tahu,betapa minatnya & sayangnya minie pade haiwan yang bernama kuda ! kalo dpt hadiah saguhati pun ok gak..ehehehe..=)

Promote / Tag contest :
sume followers minie !


-photo-

2 comments:

Nur Ardilla Najwa said...

salam. thanks ya sbb sudi join contest ni. =)

bestnya pandai menunggang kuda ya?? jelez ni... huhu

Cik Minie said...

ardilla : wasslm..ur welcome..yup2..tpi x de le pndai sgt ! =)