Thursday, December 30, 2010

TAG from MONICA

tq so much to CIK MONICA coz sudi tag minie blogger-emoticon.blogspot.com

1. Namakan 3 makanan yang korunk paling suka dan bagi spesifik nama makanan tersebut dan da way you like it .blogger-emoticon.blogspot.com
  • waffel A&W butter with syrup ! yummy ! love
  • nasi ayam !
  • nasi goreng pataya with sup kosong .

2. Jenis air apa yang korang paling suka .
  • rootbear with vanila aiskrim float A&W !

3. Which type of food yang korang paling prefer? pilih 3 malay, chinese, japanese, western, italian, mexican or arabian?

  • first, malay
  • second, western
  • third, indian xde ke ?

4. Apa makanan yang korang paling expert masak? dalam kata lain takyah tengok resipi tapi at da same time bila orang lain rasa orang lain akan kata..."wah, sedap gila~!!"

  • puding karamel @ puding gula hangus ! blogger-emoticon.blogspot.com

5. Semahal mana korang bayar makanan korang?
  • x ingat la..above RM10 la kot..

6. Beri nama restoren feveret. apa nama makanan paling sedap kat situ.

  • A&W of course la ! waffle with butter & syrup & rootbear float ! kumako

7. Ayam, kambing, lembu, itik, burung puyuh, burung wak2, landak, ayam denak, mana satu yang korang suka? kalo ada lain yang korang suka aku tak list korang bitau jelah.

  • kuda la ! coz kude adalah haiwan yg paling memahami minie ! blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

8. Restoren/cafe pertama korang dating bersama pasangan anda. dan makan minum apa? kalo korang ingatla..

  • fudcourt jusco ! blogger-emoticon.blogspot.com
  • si die makan sizzling noodles and minie tak makan pape..diet le katekn.. blogger-emoticon.blogspot.com
  • minie minum milo and die minum sprit or 100 plus !

9. Apa makanan yang selalu remind korang terhadap pasangan korang. kenapa?

  • nasi..sebab die suke makan nasi ! die sangat tak suke makanan mcm KFC..

10. Kalo korang pergi rumah orang, korang harap tuan rumah tu hidang apa?

  • makanan & minuman le.. lollol

11. Makanan yang korang tak boleh telan langsung..samada tak sedap or tekak korang dah kembang..

  • makanan selain makanan yang biasa dimakan..

12. Menu raya paling disukai?

  • rendang + lemang ! kumako

13. Jajan or cekedis feveret?

  • ntah la..!

14. Beri 2 makanan yang emak korang masak korang suka.

  • nasi minyak
  • nasi lemak

15. Makanan paling pedas korang makan..sapa masak?

  • makanan caterer..bluek ! blogger-emoticon.blogspot.com

16. Kalo korang jumpa orang yang tag ni apa yang korang nak beli/belanja?

  • makanan kat bintulu tu je le ek monica ?hehehe..memandangkan kite ni same kat bintulu.. :m:

17. Sila tag 5 orang yang dipaksa untuk buat tag ni.
blogger-emoticon.blogspot.com
  • ima
  • izz
  • nur amalina
  • nuyuena
  • najwaa

-tq-

8 comments:

Izz said...

kene buat tag ke?? adushhh. nanti iz buat ok. heee =)

Cik Minie said...

izz : hehhe..terpulang ! =)

pwincez_na said...

tag 4 me ? does mean nur amalina ?
w0o..kam0o taw nme sy :)

Cik Minie said...

pwincez na : yup2 ! tag 4 u ! =)

ima razi said...

thanks tag ima! nnti ima buat eah ;) nnti singgah blog ima tau :D

Cik Minie said...

ima : ur welcome ! okie dokie ! =)

pwincez_na said...

done the tag dear..jom view :)

Cik Minie said...

pwincez na : tQ ! =)