Friday, December 10, 2010

Need Your Opinion !!!

dear bloggers + visitors yang rajin melawat blog minie yang x seberape ni..
minie perlukan pendapat kalian..

1. ape pendapat anda mengenai blog minie nie ?
2. adakah blog ini berat ?
3. minie perlu tambah ape2 widget lain ke untuk blog minie ?
4. adakah blog minie ini menarik ?
5. apakah cadangan anda untuk mencantikkan blog minie ?

- terima kasih -

10 comments:

.cik yaya. said...

pd pendapat akak dah okay, xbrt pon..cume background blackquote tu mcm tak sesuai jek. plain pun dah ok.hehe

Cik Minie said...

cik yaya : thanx sis ! nti minie akn perbaiki ek ! =)

nabilah_2908 said...

erm...blog minie dah ok...tak perlu tambah pape lagi..cun dah.. :)

tak berat...cuma...lagu jer...kalau boleh gunakan yg bukan autoplay...bila readers xnk dgr...dia boleh stopkan lagu tu.. :)

itu pndpt sy..maaf yer kalau2 ada silap kata..(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BROKEN RELATIONSHIPS

Cik Minie said...

nabilah : thanx 4 da cadangan ! insyallah minie akn tukarkn ek..=)

Miss_Yanfie (,")(",) said...

bagi Yanfie, blog ni dah ok, byk menda alah yg c0mel2.. Yanfie suke2... cuma setuju dgn cik yaya, backgr0und mcm sangat cr0wded!

Cik Minie said...

yanfie : tq ! =)

CERITA LEBAT said...

ok dah.cun dah mcm ni..=)

Cik Minie said...

cerita lebat : tq s0 much ! =)

niesh™ said...

okeh da blog ni :D cuma kadang2 ada yang tak suka dgr lagu, jd lebih baik pilih yang blh stop dan pause. hihihi :D

Cik Minie said...

niesh : tq ! =)