Thursday, May 30, 2013

Jana Duit dengan TWITTER !

hari ni minie nak share another way untuk JANA DUIT/PENDAPATAN !
lebih kurang same dengan CHURP CHURP & 8SHARE !
but yang ini lebih SENANG ! sebabnye hanya perlu RETWEET & FOLLOW je da boleh dapat earnings !
siape yang ade TWITTER tu jom cepat-cepat join !
JOM JOIN GUSH AD
atleast di sampaing tweeting dapat jana income dalam kadar yang pantas. sekali retweet boleh earn RM0.50.
minie baru few hours join dah dapat RM3.00 !
ape tunggu lagi?! KLIK SINI UNTUK REGISTER !!!


NOTA CINTA : Ape tunggu lagi ? Jom JOIN !!!
-earnings-

4 comments:

cik nyoonyalita said...

brapa limit total baru dpat nak keluarkan erk ?

Minie Mickey said...

cik nyoonyalita : limit die 20US..around RM60..dlm 2 hari boleh dpt rm5 lebih..

farra anuar said...

kenapa email tak lepas eh ?

Minie Mickey said...

farra anuar : kenapa tak lepas ? dah verified ? cube sign in gune twitter pulak.