Wednesday, June 12, 2013

DIY : Earrings Storage

today minie nak share ngan korang macam ne minie simpan earrings minie yang hanging tu..
senang je nak buat EARRINGS STORAGE ni. yang bawah skali tu earrings storage minie yang dah siap. simple je.
korang cuma perlukan styrofoam, cute wrapping paper and stickers untuk cantikkan.
kenape gune styrofoam? sebab ia ringan and boleh letak balik earrings tu bile dah gune.
kalau korang tak faham sangat, boleh je tanye minie.
ni ialah styrofoam.

1. potong styrofoam mengikut saiz yang korang nak.
2. balut styrofoam tu with wrapping paper. same macam balut buku la.
3. lepas dah balut, boleh la hias mengikut kesukaan korang.
4. bile dah siap boleh la lekat kat dinding or anywhere yang korang nak. senang kan ?


NOTA CINTA : New you, old you, I love you just the same.

8 comments:

Gigi besi said...

Cantik2 . Hihi

Minie Mickey said...

gigi besi : hehehe..thanx..=)

Nora Karim said...

wah... banyaknya earring...! :D

Minie Mickey said...

nora karim : hehehehhe..=)

Sabrina Tajudin said...

great tips dear! <3 cantik collection awk!

Minie Mickey said...

sabrina tajudin : thanx ! =)

Izzati Shaidi said...

Wahh :D kreatif la awak . nak buat jugak la.

Minie Mickey said...

izzati shaidi : hehehe..thanx..try la buat..senang je..=)