Monday, June 10, 2013

My Room Make Over

recently, minie MAKE OVER my beloved room..
just tukar arrangement of furnitures in my room.. bosan pulakkan tengok same je..
and changing one of the furniture..minie tukar study table coz since minie tak guna sangat..
i got myself a new cabinet sorta of la..untuk simpan barang-barang minie.
then, minie ade mintak papa nak full length mirror. and papa said YES ! but takde mase nak g beli.
so, this is how my new make over look like..gambar before tak sempat nak tangkap.



NOTA CINTA : Just one text from you would change my whole mood.

8 comments:

Nurulee said...

cute =D

Minie Mickey said...

nurulee : thanx dear ! ^_^

hana hadi said...

hana nak yang warna pink atas katil tu lah.. eheh tiba2 je kan.. hana pun teringin nak ada cermin yang bleh nampak dari kaki sampai kepala..huhu

kat blik hana ada 3 cermin itu pun xpuas tengok. hehe

Minie Mickey said...

hana hadi : yang wane pink mane satu? hehehehe..waa..smpai 3 cermin..normal la tu untuk perempuan..=)

Nurul Syawani said...

mcm nak pinjam 1 bear ! :p

Minie Mickey said...

nurul syawani : boleh je..nak pinjam yang mane ek? heheheh..=)

fatin hazirah said...

comelnyeee ~
teddy bearr dia gebu2 pulak tu :D

Minie Mickey said...

fatin hazirah : thanx dear ! bear tu semua pemberian orang. =)