Sunday, June 9, 2013

Hangout wif Gurlfrens

lepas dah spend time wif family, so now time to spend wif my gurlfrens !
ALYAA & KAK LILY pick up MINIE and FAIRUZ at IPOH PARADE.
then, we headed to the famous NASI VANGGEY at IPOH. percaya tak selama 21 tahun duk kat ipoh ni, nie baru first time merasa makan nasi vanggey ni?! well atleast now minie dah tau macam mane rupe nasi vanggey yang famous amos tu.
after that, drop by at ALYAA'S HOUSE, before pergi KELLIE'S CASTLE. ni another thing. dah 21 tahun duk perak ni, setakat lalu je depan KELLIE'S CASTLE ni. tak pernah jejak kaki kat dalam lagi. so, ini pun first time jugak.
lepas dah penat mendaki dan mengelilingi KELLIE'S CASTLE, we decided to have a dessert/drink. minie suggested SIDEWALK ICE-CREAM LOUNGE tu,but sadly tutup pulak. so, pergi JUSCO to have CHATIME.
nice to know you,Kak Lily. btw, thanx gurls for an awesome day ! nanti kita hangout ramai-ramai lagi ek.
p/s : gambar bawah ni credit kepada iphone cik fairuz.







NOTA CINTA : I need you to need me like I need you.

2 comments:

Lyzaza Jabar said...

cantikkk. macam dekat europe ! =D

Minie Mickey said...

lyzaza jabar : yup2..memang nampak macam kat europe..=)