Thursday, June 27, 2013

Pengalaman wif MilkADeal

hari tu dah shopping kat GROUPON..
kali ni minie try pulak kat MILK A DEAL..
MILK A DEAL ni konsep die same je ngan GROUPON ni..
for first time, minie beli 2 ORGANIZER BAG RACK HOLDER!
prise yang asal ialah RM79.00, after 63% discount, hargenya is only RM29.00!!!
minie beli pun sebab minie ade banyak bag,so nak beg minie nie lebih organize and senang nampak untuk dipilih bile nak matchup ngan baju.



NOTA CINTA : Nobody will replace you.

3 comments:

Invisible Me said...

Murahnya lepas diskaun..

Gaya Pemakanan

Emi Amira said...

mcm nak beniaga beg je

Minie Mickey said...

invisible me : yup2..murah gile..

emi amira : minie rase tak sesuai kot..sebab tak boleh beli banyak2..beli sikit je..