Tuesday, June 11, 2013

Pos Sudah !

petang tadi, minie dah POS HADIAH semua untuk yang FIRST MINI GIVEAWAY BY MINIE and hadiah yang minie SPONSUR. sorry ek lambat.
memandangkan nie first time minie pos hadiah giveaway, so minie tak berapa tahu sangat la nak buat ape.
masuk je pejabat pos, minie tanya nak beli setem kat mane. minie beratur kat tempat nak beli setem. sampai turn minie untuk beli setem, minie tanya macam ne nak beli setem. minie keluarkan 3 jenis sampul yang minie guna untuk pos hadiah. sampul itu akan ditimbang.
minie kena beli 14 setem RM0.80 and 2 setem RM1.00. total up RM13.20. yang setem RM1.00 untuk sampul saiz A4. yang selebihnya gune setem RM0.80.
lepastu lekat setem and masukkan ke dalam box pos. minie pos gune pos biase je.
kepada semua pemenang, harap sabar menunggu ek. once korang dah dapat hadiah tu, please inform minie ek.

NOTA CINTA : I miss you as soon as you leave.

8 comments:

Nurul Natasyah Fulgencio said...

Nice blog! :D. comel sgt. done following u. sudi2 lh visit n follow blog sy. ^_^
Ni linknya:
http://nurulnatasyah.blogspot.com/

Minie Mickey said...

nurul natasyah fulgencio : thanx coz sudi follo and visit blog minie. =)

ezyra daniel said...

ok la tu awak try something new kan,,heheh sye pon tak pernah try lagi buat GA semua nie hehe

Minie Mickey said...

ezyra daniel : yup2..sronok mencuba benda baru ni. =)

heirizalieyana said...

salah satunya hdiah yana yg bakal terima :)

Minie Mickey said...

heirisalieyana : yup2..congrats again. =)

heirizalieyana said...

hadiah dh selamat sampai tdi,,,tQ mimie

Minie Mickey said...

heirizalieyana : alhamdulillah..harap suke..ur welcome..=)