Monday, July 8, 2013

2 Event Invitations!

2 event invitations ni minie saje give a try..mane le tau bertuah..tengok2, memang bertuah !
first event is FRAPPUCCINO FIESTA through FACEBOOK STARBUCKS.
mule-mule diorang decide nak pilih first 50 je, then diorang decide tuk pilih first 100 sebab banyak penyertaan. and guess what? i am lucky number 68 !!! but unfortunately, i couldn't make it sebab kena attend other important functions.



The next event is CHURPER'S DAY OUT WITH CHATIME !
everytime minie nampak CHATIME, minie akan beli CARAMEL MILK TEA WITH PEARL ! awesome and sedap sesangat !
yang ni pun minie cecube kat CHURP CHURP punye blog..tak sangka pulak bertuah lagi !
but again, minie tak dapat attend sebab bulan puasa, so parents minie tak bagi travel jejauh.


NOTA CINTA : I wish you could understand the way I feel about you.

2 comments:

Cahaya Kebaikan ♥ said...

Bw sini!

Btw, Join jom!

http://koxtau.blogspot.com/2013/07/2013-giveaway-from-farra-izzaty.html

Minie Mickey said...

cahaya kebaikan : =)