Tuesday, July 23, 2013

WINNER Segmen : Nak Kad Raya Minie

terima kasih yang tak terhingga kepada semua peserta yang sudi join.
before minie umumkan, minie nak ucap tahniah kepada semua yang menang, yang tak menang tu nak join lagi GIVEAWAY/SEGMEN minie pada masa akan datang.
minggu ni, minie akan siapkan kad and insyallah by minggu depan, minie akan poskan kad ek.
harap korang suke la kad raya yang tak seberapa sangat.
SENARAI PESERTA SEGMEN ---> SINI 



NOTA CINTA : Tahniah kepade semua pemenang ! Nanti dah dapat kad raya, inform minie yea. =)

21 comments:

husna alias said...

yea..no 103. alhamdulilah,bertuah jugak..hehe... thanks minie!!

Tampawan said...

x menang

Minie Mickey said...

husna alias : tahniah! ur welcome. =)

tampawan : it's okay..nti try lgi. =)

Alia Eryana said...

alhamdulillah . no 41 . thanks kak .

sinuha said...

Alaa.. x menang :(

Minie Mickey said...

alia eryana : tahniah ! ur welcome.

sinuha : it's okay..nanti try lgi ek. ^_^

Maisarah Aisya said...

alhamdulillah . dapat jugak kad raya . =)

Keyme Keymoo said...

rezeki di bulan puasa, terima kasih minie :)

Minie Mickey said...

maisarah aisya : tahniah !

keyme keymoo : tahniah ! same2..^_^

// Alyaa Najlaa said...

menang time kaeh MINIE

Minie Mickey said...

alyaa najlaa : tahniah and same2. ^_^

Dianaa said...

tahniah :)

Minie Mickey said...

dianaa : =)

Farhain Azmi said...

Yeay dapat gak kad raya..no 71.. thanx minie.. hehe..

Minie Mickey said...

farhain azmi : tahniah! ur welcome. ^_^

ifah dafila said...

alhamdulillah, menang ! no 53 :)

Minie Mickey said...

ifah dafila : tahniah! =)

tiey smilez said...

Alhamdulillah menang jugak. :)

Minie Mickey said...

tiey smilez : tahniah ! =)

farhan irfan said...

minie saya dah inform dekat fb farhan choco :3

Minie Mickey said...

farhan irfan : yup2..minie da pos kad raya. =)